Sunday, 27 May 2012

Inside And Outside Class


Assalamualaikum , Hello .


Pertama sekali nak cakapp , macam tak percaya je Hani berjaya menempuh onak duri , suka duka seorang diri di Melaka tanpa teman rapat .


Pejam celik - pejam celik . Sebulan lebih dah kenal dengan dorang ni .
Bolehh takk nak puji korang ni terbaikk lahh .
Its okay , Hani puji ikhlas . You all don't owe me anything .


KAMI DILUAR KELAS !









Nur Ain Najihah
Ello , siapa tak kenal this girl . Saya cemburu bila nama dia je Sir sebut penuh (Nur Ain Najihah) . Ain jugalah merangkap teman makan Hani . Bila malam jangan harap kami berdua ada dekat kolej . Kami hanya akan dapat ditemui sekitar restoran luar kampus . MAKANNN !


Memo untuk Sir Pian
Sir selalu lupa nama Hani . Hari ni elok je sebut Hani . Esok lusa jadi Hanim lah , Nani lah , Mimi lah .
Nasib badann .




Syamimi si manis bertudung pink 
Gadis ini memang teruja dengan pink . Kereta pink dia banyak berjasa kepada kami .
Sangatt hot , mana tak nya . Ada sahaja nota ditinggalkan oleh yang tak berkenaan di kereta dia . Hehehe , saya dan dia sangat satu kepala . Dapat gelak bergegar kot bangunan .


Murni , Moon
Hani tahu dia akan mengamuk bila Hani panggil dia Moon . (Jangan panggil Moon) Hahaha , Murni hang jauh dengan aku lah . Tak takut pun . Banyak mengajar Hani mengenai agama . Namun kadang kadang selalu sakit kepala , dia ni suka tensi . Teman gaduh yang paling Hani suka . Best bila gaduh dengan dia ni . Silat konon . Bertudung labuh keungguan tu .


Mira ohh lala
Orang pertama yang Hani tegur sebelum memulakan sesi pembelajaran pertama di Melaka . Orang Klang jugak dia ni hah . Masa mula mula kenal kemain Hani cakap ayu ayu . Dah lama kenal , amekk kau aku dia siku . Nice to meet u Mira .


KAMI DIDALAM KELAS !
Betul belajar tak tipu . Ni bukan lakonan semata mata .








Happy to know all of you .
Terima kasih sudi kongsi ilmu sama dengan Hani . Tegur dan perbaiki salah Hani . Tahan dengan kerenah Hani yang macam baby ni . Hehehe , macam tak percaya kenal tak sampai dua bulan tapi rapat macam dah kenal lama . This precious moments always with me .


Next : Jalan jalan cari makan di Melaka 

Sunday, 20 May 2012

Melaka Mimi's

ENTRI BARU


Syamimi Azizan
Orang yang paling banyak berjasa mengenalkan saya dengan Melaka .
Sayangg'ss awak budak , terima kasih atas segalanya .




Coming soon :
My journey at Melaka Bandar Bersejarah .