Saturday, 7 April 2012

Rollerblade Back To 90's


Assalamualaikum , Hello .


Ayah selalu cakap kalau cuti semester mesti kerja Hani tidur .
Ayah ni macam baru kenal je .
Mestilah TAK !


SEBAB HANI ADA AKTIVITI BARU DAN LAIN




ROLLERBLADE
Remind Hani masa zaman kanak-kanak dulu mak ayah beli dua pasang bendalah ni . Bila turn abang dengan kakak main , Hani duduk tepi tengok . Berzaman nak tunggu dorang habis main . Kadang-kadang tu siap berdoa biarlah dorang jatuh mesti lepas tu dorang tak nak main dah . (:


SHIMA VS HANI
Disebabkan kami dah bertahun tak main Rollerblade ni jadi kami buat keputusan muktamad untuk menyewa seluruh tempat tu . YEHHHH , memang tak pernah dalam hidup kami buat perkara yang membazir macam ni . Tapi tak apa lah berbaloi rasanya (Bajet kalau abang dengan kakak baca mesti dorang menyesal dulu tak bagi Hani main ,, sebab Hani tak ajak dorang masa ni)


Hari itu merupakan hari yang mengembirakan bagi kami berdua , sebab tak ada orang pun yang nak kesah kami jatuh tergolek ke , terlentang ke , atau macam aksi superman vs upin ipin ke . Memang kami jadi kami yang sebenar-benarnya masa tu . Dengan aksi lagaknya Hani memulakan langkah ,, walaupun lama dah tak main biasalah orang pro . HEHE ,, Shima masih terkial-kial lima puluh meter di belakang .




Terasa mata macam vampire pula masa ni .
- Robert Pattinson tak tergoda ke ?




Shima cekak pinggang sambil tersenyum
reason - Hani kau tinggalkan aku dekat belakang !




Lepas Hani minta maaf dan promise tak tinggalkan Shima lagi
- Baru boleh tersenyum dan menari .


Dekat bahagian tengah ada disediakan gelanggang kecil . Kiranya siapa yang teror boleh berpusing-pusing dalam tu . Tapi disebabkan Hani malas nak menunjukkan kehebatan dekat Shima sebab dia je yang boleh tengok aksi hebat Hani tu ,, jadi Hani menggunakan gelanggang tu untuk duduk dan berehat sekejap je .




Dia pun macam biasalah sebuk nak join sama .




Shima kata
- Kita kene belajar duduk macam ni nati dekat rumah bakal mertua (:




Hani balas
- Reeaaaallllyyyyyyyyyyyy !




Tamat dah journey kami berhempas pulas bermain rollerblade bersama . Kata terakhir kami ia adalah aktiviti yang FUNNNN SANGGATTTT . So jangan lupa datang dan rasa sendiri pengalaman ni .Tiket dia harga biasa dalam RM20 sahaja kalau Hani tak silap . Kalau students nak diskaun bawa bersama kad pelajar okay . Klik di sini kalau mahu peta lokasi


Last but not least
Hani kempilkan gambar berdua bersama Shima . Bila tiada siapa yang ada disitu kami nak minta pertolongan berginilah gambar tu jadinya . Perlukan pengorbanan dan semangat untuk tengok .





2 comments:

Miss Butterfly said...

perghhh .. untunglahhh >.<











mcm vampire ! kbai

NOHARA HANI said...

meh datang sini,
nati aku belanja.
:)