Thursday, 22 September 2011

MEKASIH SEMUERR




Assalamualaikum . Hello .

Tak dapat nak replay dan balas semua . Tak dapat nak texting korang balik if ada yang wish tu . Tak dapat menagis untuk kali ke dua mana mana yang try buat surprise tu . Dan maybe ada yang terkurang ke semua kan . 

Di sini saya dengan rasa berbesar hati dan suka riang gembireee nak cakap TERIMA KASIH dari akar sampai ke pokonya . Pokoknya u alls ni memang menjadi pujaan hati ku . Wish jer ker . Hadiah i mana ?

Yang ello ello dan nyanyi lagu walaupun dipaksa atau terpaksa = Mekasih
Yang simbah simbah air sabun tu = Mekasih
Yang texting texting tu = Mekasih
Yang Fb-ing tu = Mekasih
Yang blogging tu = Mekasih
Yang yang yang semua tu lah . U know who u are . Aicehhh

Tak dapat nak publish semua . Apa pun MEKASIH , MEKASIH , MEKASIH .....








20 Tahun Dah Kiter Rupanya

21 September 2011


Malam sebelum tarikh diatas . Patutlah rasa lemah lutut . Rasa berat badan . Semua jenis penyakitlah kalau boleh terasa malam tu . Sambil menunggu ketibaan Hafiqah dari kampung halaman Shah Alam .

Ambil buku nak study untuk final . Ambil lappy nak dengar lagu . Klik tenet bukak youtube . Buku pun kemana . Study pun kelaut pantai dalam . =,=

Tanpa salam , Hafiqah bukak pintu . Dalam hati kemain seronoknya jumpa Iqa . Seronok lagi bertambah bila dia menjinjing bag yang dipenuhi makan . Wahh daebak . **Perut hari ni kau boleh buat party . Ajak kawan kau nafsu join sekali okay .

Sambil makan tu ktorg sembang sembang semua , tunggu Aimi dan Izzah dekat bilik bawah naik atas macam tunggu aper jer . Makanan ktorg pun dah habis time tu . Mata nampak mangga Iqa bawak . Rajin potong tapi tak rajin nak pergi toilet basuh . Puas merengek suruh semua basuh tak ada sorang pun nak . 

Sampai hati . T_T

Kiter pun megalahlah kan . Merajuk ni ambil lappy layan cerita . Nasib baik pakai sudu garfu masa tu , bajet oberseas jimat air kan . Tak payah basuh .

Tiba tiba , headphone ditelinga dibuka .....

Happy birtday to you X4 kali  ..... Wahh ape ni .... Pura pura bertanya ....

Malu nyerr . Muka kiter agak agak masa tu mesti merah ke pink an , dan tetap comel dan ayu macam biasa . keke ^^ Kejap kejap . Baru pukul 11 pm . Ke jam ni salah ni . Ala saja lah tu nak bagi kejutan awal awal .


Dah lepas kejutan , nyanyi , makan semua . Kami pun berangkat ke toilet . Haiyaahhh masa tu memang tak fikir ape lah . Sebab dah dapat hadiah kepala pun jadi blank . Siap bawak mangga ni teringin . Jumpa Iqa tengah jalan *Lahh bawak mangga pulak . Aikk dah tu nak makan , mestilah kena bawak kan . Pelik soalan .


Masuk jer dalam toilet . Tak sampai berapa saat letak pingan dekat singki hamekkk kauuu


airrrrrrr ,,,,,,,, hujaaaaaaaannnnnnnnnnnnn ,,,,,,,, sabunnnnnnnnn ,,,,,,,,,,,


Kena simbah dengan berbaldi baldi air berperisa sabun basuh baju . TT wahhh jahat . Menggigil kesejukan kiter ni masa tu . Korang memang powerlah kan mengenakan birtday orang ni . Memang tak dapat nak kulupakan . Patutlah Mija asyik mengelap tangan dekat baju aku masa tu . Sebab ni ke Mija Hasni OIII !


Masing masing pulak pandai lari masa tu . Sudah aku korang mandikan berbaju . Sekilas pandang jer semua dah tak ada . Hehhh korang hebatttt . Aku suka dimandikan dengan air sabun . Sangat wangi terasa ketika itu . Cissss kalau tau memang tak tau lah aku nak buat ape kan .


Terima kasih semua . Love you all . *Hug kiss*


Dan dan sebagai balasan atas jasa baik korang mengejutkan i di malam hari jadi . Kuselitkan kepingan gambar korang tak BERBAJU , haaaa rasakaannnnnnnnnnn . o.O


 Wahhh Meon dan Iqa . Korang sungguh cantik dalam gambar ini . Apa yang korang try lakukan . Bahahhah

 Nadi garangnyaa . Oppa Max suka tak kalau tengok ni . hehe

 Mija mija . Ni lah susah kalau baru belajar melompat longkang ni . ISHISHISH

 Aimi dan Izzah . Pandai kan korang lari dulu . Tak ape nati korang kena jugakk . PROMISE !

Hehehe dan akhir sekali aku selitkan gamabr aku , ya gambar aku dan korang beramai . Walaupun tak semua dalam ni . U N I C lah kan . hahaha ARIGATO for the memory semueeeee .