Friday, 24 June 2011

KAU PERGI

Sunyi dah kelas tu nati . Dah tak ada megurau . Megelak . Menyakat . Melesing . Memukul . Menendang . Dan semua yang mula "ME" lah . Rasa macam baru semalam kita jumpa . *Hye saya Hani . *Saya Tikah . *Saya pula Liyana . Panggil Yana je . Betul rasa macam semalam . Baru semalam kita jumpa , suai kenal semua .

Ingat lagi first kelas . Kita semua ni tak rapat sangat . Buat hal sendiri jer . Nak pulak NH ni tinggal dekat Selangor . Kalau nak faham bahasa Terengganu memang memakan masa yang tak berperisa tu . U all pula duduk dalam geng Terengganu . Kami area Selangor , KL . Memang susah nak nampak kita berborak .

Tapi masa mematangkan kita . Tak lama lepas tu semua jadi rapat . Kalau ada hal pasal kelas semua kita share . Geng korang HYPER ACTIVE . Memang kalau bersuara dari korang je lah kan . Kami ni pula geng pakat gelak kuat kuat . Even lect kat depan mengajar , kami ikut suka je gelak . Terasa mereka . :')

Makin dewasa semua dah matang . Sekarang kita dah sem 4 . Senyap senyap je Yana mohon fast track . Kenapa perlu benda ni wujud . Dengan lantang . Kenapa ! Kenapa ! Kan dah memisahkan persahabatan kita . Dalam masa sama Tikah yang tak boleh berenggang dengan Yana pula buat keputusan terima tawaran tempat lain . *Aku tak boleh mg kalau Yana tak ada . (Dengan loghat timur dia tu)

(Tikah pink . Yana putih . TUDUNG TUDUNG )

Puas kami pujuk Tikah . Yana memang dah tak boleh buat apa . Dia memang bersungguh nak terima tawaran tu . Tapi Tikah ni huh . Risau kita orang . Tapi nak buat macam mana . Keputusan bergantung kepada korang . Pujuk , rayu sekali pun kalau korang dah tak nak . KAMI TERPAKSA LEPASKAN KAMU SEMUA PERGI . :'(

Dah tak dapat lagi kita nak buka puasa open air macam ni . :'(



Memori akan kekal selamanya di hati kan kan . :')

Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari
kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

Should I like or hate ?



COOL , TAKE YOUR TIME  , ENJOY THIS FIRST !

Before NH start write this . Thanks for those who being take care at me so much . Keep calling me . Sms me . Like my wall on FB . Twet me when im online . THANK YOU SO MUCH :) .

But sometimes I think on bottom of my heart you act to much . As a friend sometimes we need to hide what we call as secret . Come on . Tak akan kita nak story everything . We do have our own life . This is we call SECRET . When we need you of course we come and tell you what happen. No need panggil panggil . Kita akan datang dengan rela hati .



Now I look like kejam . Im sorry . Sangat sorry . When I say I love this friendship . Yes I really mean it . I tak main main . But please highlight that . KAWAN . Dont act like you are my boyfriend and im yours . Nati lagi rumit .

Saturday, 18 June 2011

WHAT SHOULD I DO


This week kind of stress because my kind and sweet lecturer give a present for holiday . ASSIGMENTSSS . With triple "S" . Nak tambah lagi "S" tu kalau boleh . Then study for coming quiz . Baguslah tu kan . Sempat menyempat je nak finish kan semua at time . Encik , Puan , Cik . Saya rasa macam kekurangan vitamin tidur jer . =.="


Berusaha menunjukan muka seakan akan ceria . NH layak bergelar pelakon .

Monday, 6 June 2011

WELCOME SISTER IN LAW

Ehem ehem . Kita nak belagak sekarang kita dah ada kakak ipar . First time ni . Abang Halim kita selamat melangsungkan perkahwinan di Kedah pada 4 jun 2011 yang lalu . Walaupun tak dapat datang sebab sedang dalam sesi awal kuliah . Bajet nak lari kelas pun tak boleh . Tapi tak apa . Belajar kan penting . (Buat aksi tergoleng goleng atas katil)


NH dapat rasa kebahagian tu dari jauh pun dah okay dah . Tapi yang paling penting 11 jun 2011 ni memang wajib balek . Dah tempah tiket dah semua . Siap pesan dekat lecturer *Saya mungkin tak dapat datang kelas pada hari sekian sekian . Sebab abang saya kahwin . Tapi request cuti kemain lama . (Bukan selalu puan . Kali ni ajerr)

Tak dapat nak publish picturer sebab sibling semua tak send dekat NH lagi . Nak tak nak imaging jer lah macam mana abang kita dekat pelamin dan masa nikah tu kan . Hahahaha rasa macam kelakar lah pulak . Apa pun SELAMAT PENGANTIN BARU ABANG HALIM & KAK FIFI .

SRI ANDALAS PEOPLE . U ARE INVITED .